Относно коментарите за облика и лимитите,"анкетата" и "говори си не ми пречиш"!

  • 1 Отговора
  • 9743 Прегледи
*

Неактивен everless

  • Нов
  • *
  • 2
  • +0/-0
 (372) Честно казано, смятам всякакви коментари,предложения и оплаквания към OLX за загубена кауза. Любимият " Продавалник" беше включен в международната мрежа OLX  и приравнен към нейните критерии. Изгубихме рейтинги,безлимитни обяви,контакти и възможността да различаваме некоректните веднага.Целият този форум е бутафория. Страшна смехория! Просто нямам думи!
Например: Решила съм да си купя нещо.Намирам подходяща обява и решавам да проверя търговеца във форума или в Google.
Първо съм изгубила цифра време да си подбера покупката,а после да търся отзиви за човека?!Ако няма телефон,не излиза нищо.Като гледам километричните списъци на модератора и страниците на колегите,ще има да чета.......
А както вече писаха и други,мошениците ползват по няколко телефона, профила и имена. Пълна загуба на време,в повечето случаи безмислена.
Пуснали някаква анкета във форума.За какво?!Ще ни върнат "Продавалник" ли? Нещо не ми се вярва....
Получавам уведомления по пощата,за нови лимити,придружени с някакви смехотворни обяснения..... Било за благото на потребителя...ХАХАХАА.Писах им,че са като депутатите.Всичко се прави "за наше добро",а нас никой никога,за нищо не ни пита!
Защо не пуснаха анкети преди всяка промяна? Защо сега? Стига с тези глупости. Надявам се......някой да направи нов "Продавалник". И да печели от реклами,не от потребителите.
« Последна редакция: март 17, 2016, 11:23:11 pm от everless »